Het Team

Hoofdsponsoren

Jouw logo hier?
Neem contact met ons op!

Over FindFarm.nl

Beste Boer en Consument,

Van harte welkom op findfarm.nl !
Op dit platform komen boer en consument bij elkaar.

Ontstaan

Dit idee is tot stand gekomen na een avondje praten over, het onderwerp "hoe krijgen we de burger bij de boer?" Na een goed gesprek en idee├źn heeft Roy een werkgroepje gestart aan de hand van een op handen zijnde actie( welke later is geannuleerd) waren wat bedrijven verzameld vanuit de achterban van FDF, die nog bij het publiek moesten komen door middel van een zoeksysteem. Patrick en Roy hadden een idee samen, en zo zijn de krachten gebundeld. Met deze website als resultaat! Vanuit de Farmers Defence Force, hebben we een goede opstart gekregen! Wij zijn nu dagelijks nog bezig om FindFarm te verbeteren en boeren te promoten met hun prachtige bedrijven. Dit allemaal naast onze dagelijkse werkzaamheden en bezigheden.

Op dit platform willen wij proberen:

  • Overal in Nederland hebben boeren zich aan gemeld om gevonden te kunnen worden. En dagelijks krijgen we nieuwe aanmeldingen binnen. Dit is geheel kosteloos, en de site is afhankelijk van donaties en/of sponsoring van consument en bedrijven.
  • Ook voor de consument zonder mogelijkheden om naar de boer te gaan hebben wij "food taxi's" bij u in de buurt. ( Met deze Food taxi's kunt u samen of op bestelling naar de boer om daar de producten te kopen, dit alles in overleg met de taxi bij u in de buurt, dit is geen dienst van Findfarm maar van mensen in persoon. )

Zo hebt u heerlijke producten van Nederlandse bodem en voor een ieder wat wils. En zeg nou zelf? Producten rechtstreeks en vers van de boer zijn toch wel het lekkerst!

Het team

Het team bestaat uit:

Roy Hallink

Roy verzorgt de afhandeling van de e-mail, doet een kleinstukje social media, en bedenkt samen met Jan promotie acties, om zo FindFarm bekender te maken. Ook is hij woordvoerder van Findfarm om Findfarm bekender te laten worden in de media.

Patrick Roozenboom

Website ontwikkelaar van het eerste uur! Samen met Roy deze site gestart. Patrick houdt zich vandaag de dag bezig met het door ontwikkelen van de website omdat Jan en Roy hem wel eens tips en tops doorgeven die de bezoekers achterlaten. Ook zal Patrick aanwezig zijn bij promo acties (als zijn agenda het toelaat).

Jan Korenblek

Jan is de man achter onze social media kanalen. Ons Twitter account, Facebook pagina is hij de poster van allerlei artikelen. En helpt hij mensen die op Facebook een vraag stellen op weg op FindFarm.nl Op facebook krijgt Jan soms bijstand van Roy. Ook houdt Jan zich bezig met het promoten van FindFarm.nl ook door middel van promotie acties. Door het directe contact krijgt Jan veel feedback over de site, die weer meegenomen kan worden in het door ontwikkelen van de site.

Martien de Jong

Martien is onze hoofd websiteontwikkelaar, samen met Patrick en Roy zorgt hij voor de technische kant van de website. Met Patrick als mee denker om de site te verbeteren of te vereenvoudigen.

Wij hopen dat ons platform een handige tool kan zijn om u naar de dichtbijzijnste boer te navigeren!


Met vriendelijke groet,

Team FindFarm.nlVind jij dit nou een goed initiatief?
Kijk dan hier voor de donatie pagina