Hoofdsponsoren

Jouw logo hier?
Neem contact met ons op!

Over FindFarm.nl Foodtaxi

Beste consument,

FindFarm is het platform om boer en consument bij elkaar te brengen.! Alleen, niet iedereen kan zomaar even naar de boer om diverse redenen! Daarom hebben wij van FindFarm een oplossing bedacht.

Ontstaan

Dit idee is tot stand gekomen na een avondje praten over, het onderwerp "hoe krijgen we de burger bij de boer?" De site FindFarm was snel bedacht maar we dachten ook aan de doelgroep die niet de mogelijkheden hebben om snel naar de boer te kunnen. We kregen snel de feedback van bezoekers die zeiden, "Wij willen wel rijden voor de mensen die dat niet kunnen" Het idee FoodTaxi was geboren.

Hoe werkt het?

U bent bezoeker, en heeft een boeren bedrijf gevonden, maar u bent niet in de mogelijkheid om de betreffende boer te bezoeken. U kunt dan ook in de lijst met zoekresultaten kijken of er een FoodTaxi in de buurt is. Met deze taxi kunt u contact opnemen via de mogelijkheden die de taxiër beschikbaar stelt. Onderling spreekt u af wat er gehaald moet worden en bij welke boer. Ook de betaling dient u samen met deze taxi af te spreken en hoe er word betaald. FindFarm faciliteert enkel de mogelijkheid om consument en taxi bij elkaar te krijgen. FindFarm heft over geen van de ritten een provisie.

Voor de FoodTaxi

U heeft een auto, en gaat vaak er op uit? boodschappen doen bij de boer? U heeft een auto, en wil mensen ook laten genieten van (h)eerlijkvoedsel? Dan zoeken wij u! FoodTaxi's zijn consumenten die ook voor streekgenoten een ritje willen maken om zo het voedsel voor iedereen beschikbaar te maken. Of een grote hoeveelheid die niet met de fiets te vervoeren is bij de mensen thuis te bezorgen. U bespreekt zelf met de aanvrager wát er gehaald moet worden en waar. Een kleine vergoeding voor brandstof verbruik is acceptabel, maar houd het netjes. Aanmelden? Dat kan via de knop "Aanmelden" bij de vragenlijst geeft u aan dat u FOODTAXI bent. Wij kunnen dan uw aanmelding verwerken.

Wij hopen dat ons platform een handige tool kan zijn om voor u (h)eerlijk voedsel thuis te krijgen.
Vind jij dit nou een goed initiatief?
Kijk dan hier voor de donatie pagina